Wie zijn wij?

Wij zijn Thirza en Johan en wonen samen met Pea, Nuts en Pili op onze stolpboerderij in Nieuwe Niedorp. De liefde voor het ras is ontstaan bij mijn geboorte en is eigenlijk nooit meer weg gegaan. Tot mijn tienerjaren ben ik opgegroeid met een Cocker en daarna hebben wij eigenlijk altijd spaniëls gehad.

 

Op 31 mei 2018 is ons eerste nestje geboren van onze eigen Engelse Cockers Pea & Nuts. Ons tweede nestje is geboren op 22 april 2020. Wij hebben geen ambitie om professioneel fokker te worden maar het is wel altijd onze droom geweest om een nestje Cocker puppy’s groot te brengen. Wij hebben er dan ook de afgelopen jaren alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Dit o.a. door het zoeken van de perfecte combinatie, trainingen, shows, gezondheidsonderzoeken en dergelijke. Wij zijn lid van de Cocker verenigingen Vlecs en fokken volgens hun fokbeleid m.u.v. de showkwalificaties van onze Pea. Wij doen haar en ons er geen plezier mee dus hebben wij besloten om geen shows meer met haar te lopen voor deze twee nestjes.

 

De pups groeien bij ons in huis op en krijgen een stamboom, chip, enting, ontwormingen, contract, etc… Wij willen de pups een goede start meegeven en zouden het erg leuk vinden om het opgroeien van onze pups te kunnen volgen via social media bijvoorbeeld. Onze pups blijven dan ook in Nederland wonen.

 

Wij willen zowel voor onszelf als voor u een goede keuze maken, zodat de pup en u een goede combi vormen. Om de juiste match te kunnen maken vragen wij u om een vragenlijst in te vullen. Er zijn geen foute antwoorden, het gevoel moet van beide kanten goed zijn. Graag vernemen wij uw wensen en inventariseren wij ook waar u hulp bij nodig heeft, zodat wij u goed kunnen informeren. Of dat we misschien iets extra's kunnen toevoegen aan de socialisatie zodat de pup zich goed aan kan passen aan uw situatie.

 

CONTACT

 

Wij zijn de eerste 3 weken zeer beperkt bereikbaar i.v.m. zorg voor de pups

06-50540406
Ook via WhatsApp of Facebook messenger
 

E-mail: Thirza_Schaafsma@hotmail.com

FOLLOW US
  • Facebook Nuts Cockers
ONS ADRES


Familie Schaafsma
Terdiek 11
1733 JD Nieuwe Niedorp

© 2023 Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now